Αφήνω τα μύδια σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν από τα υγρά τους.
Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι και το κορν φλάουρ. Προσθέτω τους τριμμένους μαραθόσπορους, την πάπρικα, λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αρχίζω να ρίχνω την μπύρα ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας αραιός χυλός.
Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί καλά.
Πιάνω 2 μύδια και τα κολλάω μαζί. Τα βουτάω στον χυλό και τα ρίχνω κατευθείαν στο τηγάνι.
Τα τηγανίζω για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνω σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν.
Τα σερβίρω ζεστά.
Σας ευχαριστώ!