Σπάω τη σοκολάτα σε κομμάτια, την βάζω σε ένα μπολ και την λιώνω σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Προσθέτω την σκόνη πρωτεΐνης και ανακατεύω καλά.
Σε ένα ψηλό μπολ βάζω τις μπανάνες και τις πολτοποιώ με το ραβδομπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτω το μείγμα σοκολάτα-πρωτεΐνη και ανακατεύω πολύ καλά.
Στρώνω με μεμβράνη ένα ταψάκι 20 εκ. και αδειάζω εκεί το μείγμα. Σκεπάζω και βάζω στο ψυγείο για 4 ώρες μέχρι να σφίξει καλά.
Βγάζω από το ψυγείο, ξεφορμάρω το γλύκισμα και πασπαλίζω με λίγο κακάο. Στολίζω με κόκκινα φρούτα και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!