Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής τα ασπράδια αυγών και ξεκινάω να χτυπάω σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακή μαρέγκα (όχι σφιχτή). Χωρίς να μειώσω την ταχύτητα, προσθέτω πασπαλιστά την κρυσταλλική ζάχαρη, συνεχίζοντας να χτυπάω μέχρι να σφίξει η μαρέγκα να να δημιουργηθεί σταθερές κορυφούλες. Προσθέτω το πράσινο χρώμα και μόλις ενσωματωθεί στην μαρέγκα σταματάω το μίξερ.
Σε ένα μπολ κοσκινίζω μαζί την πούδρα αμυγδάλου με την ζάχαρη άχνη. Ρίχνω την μισή ποσότητα της μαρέγκας και ανακατεύω με μια μαρίζ μέχρι να δημιουργηθεί ένα σφιχτός πολτός. Προσθέτω την υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύω με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί και να δημιουργηθεί ένα αφράτο μείγμα. Μεταφέρω το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής. Απλώνω 1 αντικολλητικό χαρτί στον πάγκο της κουζίνας και σχεδιάζω με ένα μολύβι, 2 κύκλους με διάμετρο 10 εκ., 2 κύκλους 9 εκ. και 2 κύκλους 8 εκ. Σε ένα δεύτερο αντικολλητικό χαρτί σχεδιάζω 2 κύκλους 7 εκ., 2 κύκλους 6 εκ. και 2 κύκλους 5 εκ.
Τοποθετώ τα αντικολλητικά χαρτιά με τους σχεδιασμένους κύκλους προς τα κάτω, σε δύο λαμαρίνες του φούρνου και φτιάχνω τα μακαρόν σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματα. Χτυπάω τις λαμαρίνες επάνω στο πάγκο της κουζίνας για να απλώσουν και τα αφήνω στην άκρη για 30 λεπτά μέχρι να στεγνώσει η επιφάνειά τους.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 140°C με αέρα. Βάζω πρώτα τη λαμαρίνα με τους μεγάλους κύκλους και ψήνω για 18 λεπτά. Βγάζω την πρώτη λαμαρίνα και βάζω την λαμαρίνα με τα μικρότερα μακαρόν. Ψήνω για 12 λεπτά. Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν εντελώς.
Βάζω το βούτυρο σε ένα μπολ και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Σταματάω το μίξερ και κοσκινίζω την άχνη απευθείας μέσα στο μπολ. Προσθέτω το γάλα και την βανίλια και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Μεταφέρω την βουτυρόκρεμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με μικρή, δαντελωτή μύτη.
Βάζω τα μακαρόν σε μια επίπεδη επιφάνεια (στον πάγκο της κουζίνας), εκτός από τα 2 μικρότερα (των 5 εκατοστών) και τα γεμίζω με μικρές κορυφούλες κρέμας. Τοποθετώ το ένα μακαρόν επάνω στο άλλο από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο δημιουργώντας 2 δεντράκια. Τέλος, βάζω τα τελευταία μακαρόν που έχω κρατήσει και φτιάχνω μια ωραία ροζέτα κρέμας. Στολίζω με μικρές, χρυσές μπαλίτσες και αστεράκια.
Σας ευχαριστώ!