Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Μαφινοταρτάκια με τυριά και παντζάρι

Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Cooking Method
Χρόνος
Prep Time: 15 λεπ Cook Time: 35 λεπ Total Time: 50 λεπτά.
Servings 6
Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτα
  • 30 γρ. αγελαδινό βούτυρο Lurpak
  • 150 γρ. μείγμα τυριών pasta & gratinar, Arla
  • 200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα, Arla
  • 2 αυγά
  • 200 ml κρέμα γάλακτος 36% Arla
  • 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
  • 4 παντζάρια, βρασμένα και ψιλοκομμένα
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Βουτυρώνω καλά 6 θήκες για μάφινς. Απλώνω τη σφολιάτα στον πάγκο της κουζίνας και κόβω σε 6 μεγάλα τετράγωνα. Βάζω τα σφολιατάκια στο ταψάκι και τα πιέζω για να καλύψω καλά τον πάτο και τα τοιχώματα.

  2. Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά, τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω τα 100 γρ. από το μείγμα τυριών και τα ψιλοκομμένα παντζάρια. Ανακατεύω και μοιράζω το μείγμα στα σφολιατάκια. Πασπαλίζω με το υπόλοιπο μείγμα τυριών και ψήνω στο φούρνο για 30-35 λεπτά.

Keywords: μαφινοταρτάκια με τυριά,παντζάρι

Σας ευχαριστώ!