Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Boυτυρώνω καλά ένα ταψάκι 26x26 εκ. και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί. Κοσκινίζω μαζί το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το μπέικιν πάουντερ.
Βάζω στον κάδο του μίξερ, τα αυγά, τη ζάχαρη και το βούτυρο και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέτω την κρέμα γάλακτος και μόλις ενωθεί στο μείγμα προσθέτω σταδιακά το αλεύρι. Μόλις ενωθούν όλα τα υλικά αδειάζω το μείγμα στη φόρμα και ισιώνω με μια μαρίζ.
Ψήνω στο φούρνο για 30-35 λεπτά. Δοκιμάζω με ένα σουβλάκι και αν βγει καθαρό, αποσύρω από το φούρνο. Αναποδογυρίζω το κέικ σε σχάρα, αφαιρώ το αντικολλητικό χαρτί και το αφήνω να κρυώσει καλά.
Λιώνω την κουβερτούρα με το βούτυρο στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί και τα αφήνω να κρυώσουν για λίγο. Κοσκινίζω την άχνη σε ένα μπολ, προσθέτω το γάλα και την σοκολάτα με το βούτυρο και ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο γλάσο.
Με ένα μαχαίρι κόβω τις άκρες από το παντεσπάνι για να είναι «καθαρό». Κόβω οριζόντια στη μέση δημιουργώντας 2 ισόπαχα παντεσπάνια. Αλείφω το ένα κομμάτι με τη μαρμελάδα και καλύπτω με το δεύτερο.
Κόβω σε μικρούς κύβους περίπου 4x4 εκ. Πιάνω ένα κύβο με δύο πηρούνια και τον «βουτάω» στο μείγμα της επικάλυψης. Τον μεταφέρω σε σχάρα να στραγγίξει και συνεχίζω με τους υπόλοιπους κύβους.
Βάζω το ινδοκάρυδο σε ένα μπολ και «πανάρω» τους κύβους μέχρι να καλυφθούν εντελώς.
Σας ευχαριστώ!