Print Options:

Κρεμμύδι πίκλα

κρεμμύδι πίκλα
Υλικά
  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτά φετάκια
  • 180 ml μηλόξιδο
  • 60 ml λευκό ξύδι
  • 1 κουτ. γλυκού μέλι
  • Αλάτι
Εκτέλεση
  1. Βάζω σε ένα κατσαρόλακι το μηλόξιδο, το ξύδι, το μέλι και μια πρέζα αλάτι. Βάζω το κατσαρολάκι στη φωτιά και το αφήνω να πάρει 1-2 βράσεις. Βάζω τα φετάκια κρεμμυδιών σε ένα ψηλό βαζάκι, ρίχνω το μείγμα ξυδιού, πιέζω με ένα κουτάλι για να βυθιστούν τα κρεμμύδια και σκεπάζω το βάζο. Αφήνω το κρεμμύδι για 2 ώρες στο ψυγείο.

Σας ευχαριστώ!