Ανοίγω τις καραμελίτσες και τις βάζω σε ένα κατσαρολάκι. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και αφήνω τις καραμέλες να λιώσουν. Αφήνω την λιωμένη καραμέλα να κρυώσει ελαφρώς.
Βάζω το μασκαρπόνε σε ένα μπολ και το χτυπάω μαζί με την άχνη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω την σαντιγί, την βανιλίνη και ανακατεύω με απαλές κινήσεις. Τέλος, προσθέτω τις λιωμένες καραμέλες και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα. Βάζω το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Βάζω τις καραμέλες στο ίδιο κατσαρολάκι που είχα λιώσει και τις καραμέλες τις κρέμας και τις λιώνω σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία. Όταν έχουν λιώσει όλες, προσθέτω την φυτική κρέμα και ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, απαλή σάλτσα.
Σερβίρω την κρέμα στα μπολάκια (ακόμα καλύτερα αν την βάλετε σε σακούλα κορνέ) και ραντίζω με την σάλτσα καραμέλα γάλακτος.
Αν θέλετε, πασπαλίζετε με λίγες σπασμένες καραμελίτσες.
Σας ευχαριστώ!