Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Κουλούρι Θεσσαλονίκης σάντουιτς

Κουλούρι Θεσσαλονίκης σάντουιτς

Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Δυσκολία Για αρχάριους
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Total Time: 10 λεπτά.
Servings 4
Best Season Για όλες τις εποχές
Υλικά
  • 4 κουλούρια Θεσσαλονίκης
  • 150 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά, Arla
  • 50 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα, Arla
  • 16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • Φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζω σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί με μυρωδικά, το τυρί κρέμα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

  2. Με ένα πριονωτό μαχαίρι, κόβω τα κουλούρια στη μέση. Ισομοιράζω την τυρόκρεμα και το κάτω μισό κομμάτι του κάθε κουλουριού και την αλοίφω ολόγυρα.

  3. Μοιράζω τα κομμένα ντοματίνια και τα φύλλα βασιλικού και αλατοπιπερώνω. Ραντίζω με ελάχιστο ελαιόλαδο και σκεπάζω με το άλλο μισό του κουλουριού.
    Σερβίρω αμέσως!

Keywords: κουλουρι θεσσαλονικης σαντουιτς

Σας ευχαριστώ!