Ψιλοκόβω όλα τα υλικά της επικάλυψης και τα βάζω σε ένα μπολ.
Βάζω τη φέτα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτω το μέλι, το θυμάρι και το πιπέρι. Φορώντας γάντια «ζυμώνω» καλά τη φέτα μέχρι να θρυμματιστεί εντελώς.
Μεταφέρω τη φέτα σε ένα κομμάτι μεμβράνη και πλάθω σε μακρύ μπαστούνι. Το τυλίγω καλά και το βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
Ρίχνω τα υλικά της επικάλυψης στον πάγκο της κουζίνας, αφαιρώ τη μεμβράνη από τον κορμό και τον «κυλάω» επάνω στους καρπούς έτσι ώστε να το καλύψω εντελώς. Μεταφέρω το μπαστούνι σε ένα ξύλο κοπής και σερβίρω με κράκερς, παξιμαδάκια και καβουρδισμένες φέτες μπαγκέτας.
Σας ευχαριστώ!