Πλένω τα κολοκυθάκια και τα τρίβω στο χοντρό του τρίφτη. Τα βάζω σε ένα σουρωτήρι, τα αλατίζω και τα αφήνω για 20 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Πλένω την πιπεριά και την τρίβω και αυτή στο χοντρό του τρίφτη.
Βάζω τα 30 ml ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και μόλις ζεσταθεί ρίχνω το πράσο. Αλατίζω και σοτάρω για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και τα 50 ml ελαιόλαδο. Ρίχνω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύω καλά μέχρι να ενωθούν. Στίβω καλά με τα χέρια μου τα κολοκύθια για να αποβάλλουν τα υγρά τους και τα ρίχνω στο μπολ. Προσθέτω την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον κόλιανδρο, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Λαδώνω καλά ένα ταψί 22x33 εκ. και αδειάζω εκεί το μείγμα. Ισιώνω με ένα κουτάλι και σκορπίζω τη φέτα. Ψήνω στο φούρνο για 1 ώρα.
Σας ευχαριστώ!