Βάζω το γάλα σε ένα μπολ, ρίχνω τις φέτες ψωμιού και τις αφήνω να μουσκέψουν για 2 - 3 λεπτά. Τις στύβω καλά και τις αφήνω κατά μέρος.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τον κιμά και τα κρεμμύδια και ζυμώνω για 5 - 6 λεπτά –ο χρόνος ίσως φαίνεται υπερβολικός, ωστόσο το σχολαστικό ζύμωμα με το όξινο υλικό όπως τα κρεμμύδια, βοηθά στο να μαλακώσουν και να σπάσουν οι ίνες του κιμά και να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτω το στυμμένο ψωμί, τη ρίγανη, το θυμάρι, το αυγό, το δυόσμο, το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζω το ζύμωμα των υλικών για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να φτιάξω ένα ομοιογενές και αφράτο μείγμα. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και βάζω το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βάζω σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο ώστε η στάθμη του να φτάσει τα 3 - 4 εκ. και το ζεσταίνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βάζω αρκετό αλεύρι σε ένα βαθύ πιάτο και αλευρώνω τα κεφτεδάκια. Τα τηγανίζω σε δόσεις των 7 - 8 κομματιών, για περίπου 6 - 7 λεπτά, κυλώντας τα στο λάδι με ένα πιρούνι, μέχρι να ροδίσουν καλά και ομοιόμορφα.
Στραγγίζω τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρω ζεστούς.
Σας ευχαριστώ!