Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζω τις ροδέλες των πράσων και 2 - 3 κουτ. σούπας νερό και τα αχνίζω σε μέτρια φωτιά, για 4 - 5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Αποσύρω από τη φωτιά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω τους κιμάδες σε μέτρια φωτιά για 4 - 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν σπυρωτοί. Προσθέτω τα αχνισμένα πράσα, συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλα 4 λεπτά και αποσύρω από τη φωτιά. Προσθέτω τα αυγά, το γιαούρτι, το κασέρι, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και ελάχιστο μπαχάρι και ανακατεύω καλά.
Τραβάω απαλά τις ίνες του κανταϊφιού με τα δάχτυλά μου, για να αραιώσουν και να αφρατέψουν. Χωρίζω το αραιωμένο κανταΐφι σε δύο ίσα μέρη.
Αλείφω ένα βαθύ πυρίμαχο ορθογώνιο ταψί με διαστάσεις περίπου 30 x 35 εκ. με λίγο από το λιωμένο βούτυρο και καλύπτω τον πυθμένα του με το ένα μέρος του κανταϊφιού. Δεν πιέζω το κανταΐφι στα τοιχώματα και τον πυθμένα γιατί πρέπει να μείνει αφράτο και οι ίνες του αραιές. Περιχύνω το κανταΐφι με το μισό λιωμένο βούτυρο και από πάνω απλώνω το μείγμα της γέμισης. Την καλύπτω με το δεύτερο μέρος του κανταϊφιού, με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή χωρίς να το πιέζω επάνω τη έμιση. Περιχύνω με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα και προσθέτω το σουσάμι. Χαράζω την πίτα σε μεγάλα κομμάτια, φτάνοντας μέχρι τον πυθμένα του ταψιού. Περιχύνω την πίτα με το μείγμα αγών-γάλακτος και την αφήνω κατά μέρος γι 1 ώρα, ώστε να μουσκέψει το κανταΐφι και να μαλακώσει για να μην ξεραθεί στο ψήσιμο.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Ψήνω την πίτα για 40 - 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Σας ευχαριστώ!