Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα κρεμμύδια για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Προσθέτω τον κιμά και το μπαχάρι και σοτάρω για 5 - 6 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι ο κιμάς να γίνει σπυρωτός και να αλλάξει χρώμα. Προσθέτω 2 φλιτζάνια από τη σάλτσα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω. Ρίχνω το μισό ζωμό και ανακατεύω. Μόλις πάρει μια βράση το μείγμα χαμηλώνω ελαφρώς τη φωτιά και μαγειρεύω για 15 - 20 λεπτά, με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, μέχρι να σωθούν τα περισσότερα υγρά. Αποσύρω το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτω τη φέτα και ανακατεύω καλά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μπολ ανακατεύω καλά την υπόλοιπη σάλτσα και τον υπόλοιπο ζωμό. Αδειάζω τη μισή ποσότητα σε ένα μέτριο ορθογώνιο ταψί. Γεμίζω τα κανελόνια με το μείγμα του κιμά και τα βάζω στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα πασπαλίζω με την τριμμένη μοτσαρέλα και τα περιχύνω με το υπόλοιπο μείγμα σάλτσας-ζωμού.
Ψήνω το φαγητό για περίπου 1 ώρα, μέχρι τα κανελόνια να μαλακώσουν καλά.
Σας ευχαριστώ!