Βάζω σε ένα μούλτι τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και το ελαιόλαδο. Τα πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα. Μεταφέρω το μίγμα σε ένα βαθύ σκεύος και προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Στρώνω σε επιφάνεια κοπής τις λεπτές φέτες κοτόπουλου και τις αλείφω με τη σάλτσα από τη μια πλευρά .Βάζω τη μια φέτα πάνω στην άλλη και τυλίγω σε ρολό. Δένω σφιχτά το ρολό, με σπάγγο μαγειρικής, και το αλείφω και εξωτερικά γύρω γύρω με τη σάλτσα. Βάζω το ρολό στο φούρνο και ψήνω για 1½ ώρα, μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Όταν το ρολό είναι έτοιμο το αποσύρω από το φούρνο και το κόβω με ηλεκτρικό μαχαίρι ή με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι σε λεπτές λωρίδες .
Σερβίρω με πίτες για γύρο, πατάτες και σάλτσα γιαουρτιού.
Σας ευχαριστώ!