Πλένω και καθαρίζω τις φράουλες.
Τις ρίχνω στο μπλέντερ, προσθέτοντας το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λεμονιού. Πολτοποιώ όλα τα υλικά μαζί.
Μεταφέρω το μίγμα είτε σε πλαστικά ποτηράκια είτε σε ειδικές θήκες για γρανίτες που υπάρχουν στην αγορά. Παγώνω στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Αν χρησιμοποιήσετε τις ειδικές θήκες από σιλικόνη είναι πανεύκολο να ξεφορμάρετε τις γρανίτες. Αν χρησιμοποιήσετε ποτηράκια, μπορείτε να τις γευτείτε με κουταλάκι.
Μυστικό: Αν θέλετε πιο ζωντανό χρώμα στις γρανίτες φράουλα, μπορείτε να προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας γρεναδίνη.
Σας ευχαριστώ!