Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω το σκόρδο, την πάπρικα, το πιπέρι, το ούζο, το ελαιόλαδο και αλάτι θαλασσινό. Ανακατεύω καλά και ρίχνω τις γαρίδες. «Γυρίζω» τις γαρίδες μέσα στο μπολ για να βραχούν καλά, σκεπάζω με μεμβράνη και τις αφήνω να μαριναριστούν για 20-30 λεπτά.
Ανοίγω τα φύλλα ρυζιού σε ένα ξύλο κοπής και τα κόβω σε 2-3 κομμάτια το καθένα. Βάζω λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνω τα φύλλα λίγα λίγα για να ψηθούν περίπου 30-40 δευτερόλεπτα. Τα μεταφέρω σε μια πιατέλα και επαναφέρω το τηγάνι στη φωτιά.
Ξεσκεπάζω τις γαρίδες και τις ψήνω στο τηγάνι για 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Βγάζω τις γαρίδες σε ένα πιάτο. Μοιράζω τις γαρίδες στα τηγανισμένα ρυζόφυλλα και βάζω από 1-2 φετάκια πιπερίτσα τσίλι και λίγες φέτες αγγουράκι τουρσί. Πασπαλίζω με λίγη πάπρικα και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!