Αν τα γλυφιτζούρια πρόκειται να τα σερβίρω σε μεγάλους βάζω το μπράντι σε ένα μπολ και μαρινάρω τις φράουλες για 15-20 λεπτά μέχρι να αρωματιστούν.
Βάζω τις δύο σοκολάτες σε δύο διαφορετικά γυάλινα μπολ και τις λιώνω σε μπεν μαρί. Βάζω δηλαδή, μια κατσαρόλα με νερό να βράσει, χαμηλώνω την ένταση για να μη κοχλάζει το νερό και προσαρμόζω το μπολ με τη σοκολάτα στα χείλη της κατσαρόλα, φροντίζοντας ώστε η βάση του μπολ να μην αγγίζει το νερό. Πρέπει να λιώσει η σοκολάτα με τον ατμό που δημιουργείται.
Βγάζω τις φράουλες από το μπράντι και τις σκουπίζω με χαρτί κουζίνας. Καρφώνω την κάθε μια φράουλα σε ένα ξυλάκι και βουτάω τις μισές στην μαύρη σοκολάτα για να τις καλύψει λίγο πάνω από τη μέση και τις άλλες μισές στη λευκή σοκολάτα. Αφήνω τις φράουλες σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.
Μόλις στερεοποιηθεί η σοκολάτα, βουτάω τις μεν μαύρες, στη λευκή σοκολάτα, τις δε λευκές στη μαύρη σοκολάτα. Τις αφήνω πάλι στη λαμαρίνα να στερεοποιηθούν και τις προσφέρω.
Σας ευχαριστώ!