Print Options:

Fondant σοκολάτας

Fondant σοκολάτας
Cooking Method
Cuisine
Time
Prep Time: 10 mins Cook Time: 15 mins Total Time: 25 mins
Cooking Temp 180  °C
Servings 6
Υλικά
  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 70% κακάο
  • 3 κουτ. σούπας κακάο
  • 3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 6 αυγά
  • 3 κουτ. σούπας γάλα
  • 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου
Εκτέλεση
  1. Βάζω τη σοκολάτα και το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και τη λιώνω σε πολύ χαμηλή φωτιά.

  2. Fondant σοκολάτας

    Βάζω σε ένα μπολ τα αυγά, την πούδρα αμυγδάλου, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το γάλα και ανακατεύω καλά με το σύρμα. Προσθέτω την λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύω καλά και αδειάζω το μείγμα σε μια χάρτινη θήκη.
    Ψήνω στο air fryer, στους 180°C για 15 λεπτά.

Σας ευχαριστώ!