Σε ένα μπολ βάζω το νερό και θρυμματίζω την μαγιά. Προσθέτω την ζάχαρη και ανακατεύω για να διαλυθεί εντελώς. Προσθέτω τα άλευρα και ανακατευώ μέχρι να γίνει χυλός. Προσθέτω το ελαιόλαδο, ανακατεύω και ρίχνω τελευταίο το αλάτι. Ανακατεύω και πάλι μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να δημιουργηθεί μια υδαρή, κολλώδης ζύμης.
Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και αφήνω τη ζύμη στην άκρη για 1½ ώρα.
Λαδώνω καλά ένα ταψί και αναποδογυρίζω εκεί τη ζύμη. Λαδώνω ελαφρά τα χέρια μου και «διπλώνω» τη ζύμη μου από τις άκρες προς το κέντρο και από τις τέσσερις πλευρές της.
Σκεπάζω το ταψί με μεμβράνη και την αφήνω να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία του διπλώματος για άλλες 3 φορές.
Λαδώνω τα δάχτυλά μου και κάνω διάσπαρτες τρυπούλες σε όλη την επιφάνεια της ζύμης και στολίζω με ντοματίνια, ελιές, μυρωδικά και θαλασσινό αλάτι.
Προθερμαίνω το bbq στους 200°C βάζω το ταψάκι, κλείνω το καπάκι και ψήνω για 35-40 λεπτά. Εναλλακτικά, ψήνω στο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις στους ίδιους χρόνους.
Σας ευχαριστώ!