Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C με αέρα. Μοιράζω 12 χάρτινες θηκούλες στο ειδικό ταψάκι για μάφινς και το αφήνω στην άκρη.
Σε ένα μπολ κοσκινίζω μαζί το αλεύρι, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Βάζω σε ένα μπολ τα αυγά και την βανίλια και τα χτυπάω με το μίξερ για 1-2 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτω το γιαούρτι και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ και προσθέτω τα στεγνά υλικά, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί ένα σφιχτός χυλός. Τελευταίο προσθέτω το λιωμένο βούτυρο και χτυπάω για 30-40 δευτερόλεπτα ακόμη. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύω με μια μαρίζ για να σκορπίσουν στο μείγμα και το μοιράζω στις χάρτινες θήκες.
Ψήνω τα cupcakes στο φούρνο για 25-30 λεπτά. Δοκιμάζω με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή τα αποσύρω από το φούρνο. Τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
Λιώνω με τα χέρια μου τις φράουλες και τις περνάω από σουρωτήρι για να δημιουργηθεί ένα απαλός πουρές. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και το χτυπάω με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ και προσθέτω το αλάτι, την βανίλια, τον πουρέ από τις φράουλες και τα 300 γρ. ζάχαρη άχνη σε μικρές δόσεις. Χτυπάω καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και αν δω ότι είναι πολύ σφιχτή η βουτυρόκρεμα προσθέτω 1 με 2 κουταλιές γάλα. Αν δω ότι είναι αραιή, συμπληρώνω με την υπόλοιπη άχνη. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνω στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα την χρειαστώ.
Με ένα κουταλάκι παριζιέν (ή απλό κουταλάκι) αφαιρώ από το κέντρο των cupcakes λίγο από το κέικ δημιουργώντας μια μικρή τρύπα. Πλένω καλά τις φράουλες, τις σκουπίζω και κόβω το κοτσανάκι τους. Πιέζω από 1 φράουλα στο κέντρο της τρύπας που έχω δημιουργήσει μέχρι να βυθιστεί εντελώς.
Βγάζω το φρόστινγκ από το ψυγείο και σχηματίζω μικρές ροζέτες σε όλη την επιφάνεια των cupcakes. Σερβίρω πασπαλίζονται με λίγη χρωματιστή τρούφα.
Σας ευχαριστώ!