<!-- [lt_recipe name="CUPCAKES ΒΑΝΙΛΙΑ" servings="8-10" prep_time="20M" cook_time="30M" summary="Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 2-3 μπισκότα χοντροσπασμένα μέσα στη ζύμη. Προτιμήστε να είναι σοκολατένια για να υπάρχει μια ωραία χρωματική αντίθεση." print="yes" ingredients="Για τα cupcakes;160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις;100 γρ. ζάχαρη;2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ;3 αυγά χτυπημένα, κατά προτίμηση βιολογικά;½ κουτ. γλυκού βανιλίνη;250 γρ. γάλα;170 γρ. βούτυρο λιωμένο;55 γρ. ηλιέλαιο;Για την κρέμα;250 γρ. τυρί κρέμα;150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου;200 γρ. ζάχαρη άχνη;½ κουτ. γλυκού βανιλίνη;τριμμένα μπισκότα για το σερβίρισμα" ]Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανιλίνη.;Χτυπάω στο μίξερ το λιωμένο βούτυρο, το ηλιέλαιο και τη ζάχαρη για 3-4 λεπτά. Προσθέτω τα αυγά και χτυπάω για 2 λεπτά ακόμα. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ και προσθέτω το γάλα και λίγο λίγο το μίγμα του αλεύρου.;Μοιράζω το μείγμα σε φορμάκια για cupcakes και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30΄περίπου.;Για την κρέμα: Χτυπάω όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα.;Βάζω σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελλωτό κορνέ την κρέμα και γαρνίρω τα cupcakes. Πασπαλίζω με λίγα τριμμένα μπισκότα.[/lt_recipe] -->