Κοσκινίζω το αλεύρι και το βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω τη ζάχαρη, το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και τη μαγιά.
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάω το αυγό με το γάλα και ρίχνω το μίγμα στη μπολ με το αλεύρι. Ζυμώνω αρκετά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή και ελαστική. Αφήνω τη ζύμη να διπλασιαστεί σε όγκο.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνω όλα τα υλικά της γέμισης και προσθέτω δύο τρεις κουταλιές της σούπας νερό. Δουλεύω τη γέμιση με το χέρι μέχρι να αποκτήσει τη μορφή «πάστας».
Κόβω το ζυμαράκι σε κομμάτια 50 - 60 γραμμαρίων και τα ανοίγω σε δισκάκια με διάμετρο 10 - 12 εκατοστά. Βάζω 1 με 1 ½ κουταλιά της σούπας γέμιση στο ένα ημισφαίριο και κλείνω με το άλλο μισό δημιουργώντας ένα μισοφέγγαρο και το στρίβω λίγο για να πάρει τη μορφή του κρουασάν.
Τοποθετώ τα κρουασανάκια στη λαμαρίνα και τα αλείφω με τους χτυπημένους κρόκους αυγών.
Τα ψήνω για 25 – 30 λεπτά στο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Σας ευχαριστώ!