Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί 1 μακρόστενη φόρμα 12x20 εκ.
Σε ένα μπολ βάζω τα δύο άλευρα, τη σόδα, το αλάτι, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά, τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα. Προσθέτω το ξύσμα και ανακατεύω καλά. Ρίχνω το γάλα και το μέλι και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μεταφέρω το μείγμα στη φόρμα και ψήνω στο φούρνο για 35 λεπτά. Δοκιμάζω με ένα σουβλί και αν βγει στεγνό, αποσύρω από το φούρνο. Αφήνω τα κέικ να κρυώσουν εντελώς.
Ξεφορμάρω το κέικ και το τυλίγω με μεμβράνη. Το βάζω στο ψυγείο για 4 ώρες να παγώσει καλά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 150°C αερόθερμο. Βγάζω το κέικ από το ψυγείο και με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβω σε λεπτές φέτες πάχους 4-5 χιλιοστών. Απλώνω τις φετούλες σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και τις στεγνώνω για 12-15 λεπτά. Τις αφήνω να κρυώσουν και τις αποθηκεύω σε μεταλλικό κουτί μακριά από υγρασία.
Σας ευχαριστώ!