Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί, δύο λαμαρίνες του φούρνου και τις αφήνω στην άκρη.
Σε ένα μπολ κοσκινίζω μαζί το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και την σκόνη εσπρέσο.
Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής το ελαιόλαδο και τις δύο ζάχαρες και χτυπάω με το φτερό για 2-3 λεπτά. Προσθέτω τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ και προσθέτω σταδιακά με ένα κουτάλι τα στεγνά υλικά. Δουλεύω σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και ρίχνω τις σταγόνες σοκολάτας και τις καραμελωμένες φλοίδες.
Σταματάω το μίξερ και παίρνω με ένα σκουπ μικρές δόσεις ζύμης την οποία μεταφέρω στις λαμαρίνες αφήνοντας αρκετή απόσταση από το ένα στο άλλο. Ψήνω στο φούρνο για 12-13 λεπτά.
Πλένω καλά τα πορτοκάλια, τα χαράζω και αφαιρώ τις φλούδες τους. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρώ όσο περισσότερο μπορώ από το λευκό μέρος τους. Κόβω τις φλούδες σε λεπτές λωρίδες και τις αφήνω στην άκρη.
Βάζω σε μια κατσαρόλα αρκετό νερό να πάρει βράση. Ρίχνω τις φλούδες και τις βράζω για 1 λεπτό από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός. Τις σουρώνω σε ένα σουρωτήρι και επαναλαμβάνω αυτή τη διαδικασία άλλες 2 φορές.
Σας ευχαριστώ!