Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι τσουρεκιού, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τη σόδα, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τις δύο ζάχαρες και χτυπάω για 3-4 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέτω τα αυγά (ένα-ένα) και συνεχίζω το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμα. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ και προσθέτω τα καρότα, τα φυστίκια, τις σταφίδες και τις νιφάδες βρώμης. Μόλις ενωθούν όλα τα υλικά, σταματάω το μίξερ, σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Στρώνω τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.
Με το σκουμπ του παγωτού ή ένα κουτάλι παίρνω ισόποσες δόσεις από το μείγμα και το αφήνω στη λαμαρίνα, αφήνοντας τουλάχιστον 8 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους. Ψήνω στο φούρνο για 16-18 λεπτά. Μεταφέρω σε σχάρα και τα αφήνω να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύω το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια. Με ένα πηρούνι κάνω «γραμμές» επάνω στα μπισκότα και τα σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!