Βάζω το χλιαρό γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη και 1 κουταλιά από το αλεύρι στον κάδο της κουζινομηχανής και ανακατεύω μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Αφήνω στην άκρη για 15 λεπτά.
Προσθέτω τη μαρμελάδα, το βούτυρο και τη βανίλια και ξεκινάω να δουλεύω σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο. Αρχίζω να προσθέτω το αλεύρι και το αλάτι ενώ ζυμώνω σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη που να μην κολλάει. Σταματάω το μίξερ, σκεπάζω με μεμβράνη τον κάδο και αφήνω στην άκρη για 1 ώρα μέχρι να διπλασιαστεί η ζύμη.
Βουτυρώνω καλά μια μεγάλη φόρμα για κέικ (με τρύπα στη μέση). Σε ένα μπολάκι ανακατεύω την καστανή ζάχαρη και την κανέλα από τα υλικά της επικάλυψης. Σε ένα άλλο μπολάκι βάζω το λιωμένο βούτυρο.
Αδειάζω τη ζύμη στο πάγκο της κουζίνας και την κόβω σε μικρά μπαλάκια (περίπου 40-50 κομμάτια). Πλάθω ελαφρά σε μπαλάκι, το βουτάω πρώτα στο λιωμένο βούτυρο και μετά στην κανελοζάχαρη και το βάζω στη φόρμα. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσω με όλα τα κομμάτια της ζύμης. Όσο βούτυρο μου έχει απομείνει το ρίχνω ραντιστά και πασπαλίζω με την υπόλοιπη κανελοζάχαρη.
Σκεπάζω την φόρμα και την αφήνω σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Ψήνω για 30-35 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Κοσκινίζω την άχνη σε ένα μπολ και ρίχνω σταδιακά λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύοντας μέχρι να δημιουργηθεί ένα λεπτόρρευστο γλάσο.
Αποδογυρίζω το κέικ σε μια πιατέλα και περιχύνω με το γλάσο. Σερβίρω το κέικ στο τραπέζι και ο κάθε ένας παίρνει με το χέρι του, μικρές μπουκίτσες.
Σας ευχαριστώ!