Θρυμματίζω τα μπισκότα στο μούλτι και τα βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω καλά, μέχρι να βραχούν ομοιόμορφα. Στρώνω το μείγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα, διαμέτρου 20 εκ. (ή σε ένα τσέρκι ίδιας διαμέτρου που έχω ακουμπήσει πάνω σε ταψί), πιέζοντάς το καλά ώστε να γίνει συμπαγές. Βάζω τη φόρμα στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σφίξει το μείγμα.
Βάζω τη ζελατίνη να μαλακώσει σε ένα μπολ με κρύο νερό και παγάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω με το σύρμα το τυρί, μέχρι να μαλακώσει και να γίνει αφράτη κρέμα. Σε άλλο μπολ χτυπάω την κρέμα γάλακτος με το μίξερ, μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Την προσθέτω στο τυρί και ανακατεύω καλά με μια σπάτουλα.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω 3 από τις μπανάνες, προσθέτω το μέλι και τις πολτοποιώ με ένα πιρούνι. Προσθέτω τον πολτό στο μείγμα του τυριού και ανακατεύω.
Σε ένα μπρίκι ζεσταίνω το χυμό λεμονιού. Στύβω τη ζελατίνη και τη ρίχνω στο ζεστό χυμό, ανακατεύοντας, μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Αδειάζω το χυμό στο μείγμα του τυριού, ανακατεύω ξανά και απλώνω το μείγμα αυτό πάνω από τη βάση των μπισκότων.
Αφήνω το τσιζκέικ στο ψυγείο να πήξει για περίπου 4 ώρες. Όταν πρόκειται να σερβίρω, αφαιρώ τα τοιχώματα της φόρμας (ή τραβάω το τσέρκι προσεκτικά προς τα πάνω).
Κόβω τις υπόλοιπες μπανάνες σε φετάκια και γαρνίρω την επιφάνεια. Αν θέλω, σκορπίζω λίγη τριμμένη κουβερτούρα και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!