Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C. Πλένω και στεγνώνω καλά τα μπουτάκια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζω χιαστί το παχύ δέρμα τους, φτιάχνοντας μικρά καρεδάκια. Τα αλατοπιπερώνω καλά.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τηγανίζω τα μπουτάκια για 6 - 7 λεπτά, πρώτα με το δέρμα προς τα κάτω, μέχρι να ροδίσουν καλά και στη συνέχεια τα γυρίζω για να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά. Τα βγάζω και τα στραγγίζω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Χτυπάω στο μούλτι το βούτυρο, την πάπρικα, το κάρι και το μέλι, μέχρι να φτιάξω μια λεία πάστα. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι. Αλείφω τα μπουτάκια με την πάστα και τα αραδιάζω σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι, σε μονή στρώση.
Τα ψήνω για 30 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν και να ροδίσουν, με το δέρμα προς τα πάνω, χωρίς να τα γυρίσω.
Σε ένα μπολάκι χτυπάω με το πιρούνι το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να ενωθούν καλά. Σταδιακά ρίχνω το ελαιόλαδο, χωρίς να σταματήσω το ανακάτεμα, μέχρι να φτιάξω μια λεία σάλτσα.
Μοιράζω τα μπουτάκια σε πιάτα, τα περιχύνω με τη σάλτσα και συνοδεύω με μαύρο ρύζι και φυλλαράκια δεντρολίβανου.
Σας ευχαριστώ!