Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Βουτυρώνω καλά μια φόρμα διαμέτρου 22 εκ.
Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτω τα αυγά, το αλάτι και τη βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα και να ασπρίσει. Σταματάω το χτύπημα και προσθέτω το αλεύρι και το μπέικιν πασπαλιστά (με κόσκινο). Ξεκινάω σε πολύ χαμηλή ταχύτητα το μίξερ και δουλεύω τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα. Τέλος, προσθέτω την τρούφα και μόλις σκορπίσει στο μείγμα σταματάω το χτύπημα. Αδειάζω το μείγμα στο ταψάκι, ισιώνω με μια σπάτουλα και ψήνω στο φούρνο για 40-45 λεπτά.
Βγάζω τη φόρμα από το φούρνο, την αφήνω να σταθεί για 15 λεπτά και αναποδογυρίζω σε σχάρα. Αφήνω τη βασιλόπιτα να κρυώσει εντελώς και τοποθετώ το νόμισμα.
Βάζω στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα και χτυπάω σε χαμηλή ταχύτητα με το σύρμα. Προσθέτω την άχνη και τη βανίλια και μόλις ενωθούν στο τυρί ξεκινάω να ρίχνω την κρέμα γάλακτος αργά και σταθερά μέχρι να τελειώσει.
Καλύπτω ολόκληρη τη βασιλόπιτα με το γλάσο τυριού. Στολίζω με κόκκινα φρούτα και κλωναράκια δεντρολίβανο.
Σας ευχαριστώ!