Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνω το ένα φύλλο σφολιάτας. Mε ένα κοφτερό μαχαίρι ή με το ροδάκι που κόβω την πίτσα, κόβω λωρίδες ζύμης περίπου 5 εκ. πλάτος. Πασπαλίζω σε όλες τις λωρίδες το 1 κουταλάκι κανέλα και βάζω σε κάθε λωρίδα (μόνο στο μισό μέρος) από 1 κουταλάκι μαρμελάδα φροντίζοντας να την απλώσω καλά αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο γύρω γύρω. Σηκώνω με προσοχή το κομμάτι της ζύμης που δεν έχει μαρμελάδα και καλύπτω το άλλο μισό. Με ένα πηρούνι, πατάω καλά τις άκρες για να κλείσουν και να εγκλωβιστεί η μαρμελάδα στο κέντρο. Συνεχίζω με τις υπόλοιπες λωρίδες και τέλος της αλείφω με λίγο χτυπημένο αυγό και τις πασπαλίζω με διακοσμητικό ζάχαρη. Μεταφέρω τη λαμαρίνα στο φούρνο και ψήνω για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και τη μαρμελάδα.
Αφήνω τις μπάρες να κρυώσουν σε σχάρα και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!