Βάζω τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και την άχνη σε ένα φαρδύ μπολ και τα χτυπάω ελαφρά με ένα πηρούνι.
Βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθούν καλά.
Βουτάω μια φέτα τσουρεκιού στο μείγμα των αυγών, το κρατάω για 10 δευτερόλεπτα επάνω από το μπολ να στραγγίξει το πολύ υγρό και τη μεταφέρω στο τηγάνι. Τηγανίζω για 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Μεταφέρω τις αυγόφετες σε ένα μεγάλο πιάτο και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.
Χτυπάω με το μίξερ την κρέμα γάλακτος, την άχνη και την βανίλια μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρω την σαντιγί σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και φτιάχνω μικρές ροζέτες επάνω στις ζεστές αυγοφέτες. Στολίζω με κομμένες φράουλες και μικρά ζαχαρωτά και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!