Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα κομμάτια του αρνιού για περίπου 4 λεπτά, από τη μία πλευρά χωρίς να τα γυρίσω, μέχρι να ροδίσουν καλά από την κάτω πλευρά, να σχηματίσουν τραγανή κρούστα και να ξεκολλάνε εύκολα από το σκεύος.
Τα γυρίζω και συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλα 4 - 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει με τον ίδιο τρόπο και η άλλη πλευρά τους. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο και το κύμινο (ή το κόλιανδρο), ανακατεύω για 1 λεπτό, μέχρι το μπαχαρικό να σκορπίσει το άρωμά του και σβήνω με το χυμό λεμονιού. Προσθέτω 500 ml νερό, το αφήνω να πάρει βράση και χαμηλώνω τη φωτιά.
Σιγομαγειρεύω για 35 - 40 λεπτά και αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προθερμαίνω το φούρνο στους 190ºC. Μεταφέρω το κρέας με τα υγρά του σε μία γάστρα και το ψήνω για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει. Δοκιμάζω και αν χρειάζεται ψήνω μερικά λεπτά ακόμα.
Περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος ψησίματος του αρνιού, ανακατεύω καλά σε ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι, το γάλα, τα αυγά και το κορν φλάουρ.
Βγάζω τη γάστρα από το φούρνο και με ένα κουτάλι απλώνω τη σάλτσα επάνω και γύρω από κάθε κομμάτι αρνιού. Ξαναβάζω τη γάστρα στο φούρνο και ψήνω για άλλα 15 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να σφίξει και να ροδίσει. Σερβίρω το φαγητό αμέσως.
Σας ευχαριστώ!