1 κρεμμύδι ξερό, καθαρισμένο και κομμένο σε φετάκια
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα ξεφλουδισμένη, κομμένη σε κυβάκια
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
100 γρ. Arla αυθεντικό Regato, τριμμένο
6 φέτες τυρί Arla Havarti
18 φετάκια σαλάμι αέρος
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Μόλις μαλακώσουν, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την ντομάτα και τη ζάχαρη. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να στεγνώσουν τα λαχανικά από τα υγρά τους και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Καθαρίζουμε το τηγάνι και το επαναφέρουμε στη φωτιά. Βάζουμε μια μεγάλη τορτίγια στο τηγάνι και απλώνουμε τα μισά σωταρισμένα λαχανικά, τις μισές φέτες σαλάμι, το μισό ρεγκάτο και τις μισές φέτες Havarti. Σκεπάζουμε με μια δεύτερη τορτίγια και ψήνουμε 2-3 λεπτά. Με προσοχή γυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά και από την άλλη πλευρά.
Βγάζουμε την γεμιστή τορτίγια σε ένα πιάτο και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
Κόβουμε τις τορτίγιες σε τρίγωνα και σερβίρουμε αμέσως.