Κόβω το βούτυρο σε κύβους και το βάζω σε ένα μπολ. Ρίχνω το αλεύρι και «δουλεύω» τα υλικά με μια μαρίζ να γίνουν σαν ψίχουλα. Προσθέτω τον κρόκο και το αλάτι και 20 ml παγωμένο νερό. Δουλεύω τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτω λίγο ακόμα νερό. Τυλίγω τη ζύμη σε μεμβράνη και την βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βάζω τα κόκκινα φρούτα και τη ζάχαρη και σε κατσαρολάκι και μαγειρεύω για 10 λεπτά. Διαλύω το κορν φλάουρ σε 1 κουταλιά νερό, ρίχνω το διάλυμα στο κατσαρολάκι και ανακατεύω μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω ένα αντικολλητικό χαρτί στον πάγκο της κουζίνας και βάζω στο κέντρο τη ζύμη. Σκεπάζω με ένα δεύτερο αντικολλητικό χαρτί και ανοίγω με τον πλάστη σε χοντρό, στρογγυλό φύλλο.
Πλένω τα μήλα, τα κόβω στη μέση και αφαιρώ τα κουκούτσια. Κόβω τα μήλα σε λεπτά φετάκια χωρίς να τα διαχωρίσω. Βάζω τη μαρμελάδα στο κέντρο του φύλλου και το απλώνω αφήνοντας ένα περιθώριο περίπου 2-3 εκατοστά από την περιφέρεια. Βάζω τα κομμένα μήλα σε σειρές και γυρίζω το περιθώριο της ζύμης προς το κέντρο. Αλείφω με τη μαρμελάδα, πασπαλίζω τα μήλα με τη ζάχαρη και ψήνω για 45 λεπτά. Την αφήνω να κρυώσει, κόβω και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!