Site icon Ντίνα Νικολάου

La Pantera Negra 2.0 | Καινούρια πιάτα, νέο ωράριο

Το La Pantera Negra του Δημήτρη Κατριβέση, με ναυαρχίδα  την ιαπωνοπερουβιανή Nikkei κουζίνα, ξανά «χτυπά» με 10 νέες ανατρεπτικές fusion προτάσεις που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία delivery στο σπίτι ή το γραφείο, κάθε στιγμή της ημέρας. Με παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες delivery – efood, Wolt και Box – αλλά και μέσα από το site www.lapanteranegra.gr, πλέον, με το νέο διευρυμένο ωράριο παραγγελιών από τις 13.00 μ.μ., μπορείς να ζήσεις την “LPN” (La Pantera Negra) εμπειρία από το lunch break έως το βραδινό γεύμα.

Ανακάλυψε την τέλεια ισορροπία μεταξύ των λεπτών, ουμανικών γεύσεων της ιαπωνικής κουζίνας και της πικάντικης, ζωντανής γεύσης της περουβιανής, μέσα από τα νέα πιάτα του La Pantera Negra.

Chili Salmon Teriyaki Noodles
Noodles με ψητό σολομό, soy & teriyaki sauce, edamame, κόκκινο λάχανο, φρέσκο κρεμμύδι, καρότο, chili πιπεριά, ginger oil, σουσάμι, lemon zest και furikake.

Causa Tuna Potato Salad
Πατατοσαλάτα με μυρωδικά, τόνο, lemon miso mayo, βραστό αβγό, guacamole, αρακά, καλαμπόκι, φέτα lime, furikake, lemon zest και κόλιανδρο.

Anticucho Chicken Skewers Bowl
Δύο καλαμάκια κοτόπουλο με τηγανητό ρύζι ατμού, anticucho sauce, πίκλα κρεμμύδι, σουσάμι, αγγούρι και φρέσκο κόλιανδρο.

Wok Nuggets Bowl
Τραγανές κοτομπουκιές με τηγανητό ρύζι ατμού, wok sauce, σουσάμι, φρέσκο κρεμμύδι, sriracha mayo και φρέσκο κόλιανδρο.

Teriyaki Chicken Bowl
Ψητό φιλέτο κοτόπουλο με τηγανητό ρύζι ατμού, teriyaki sauce, edamame, καρότο και furikake.

BBQ Pork Bowl
Δύο καλαμάκια χοιρινά με τηγανητό ρύζι ατμού, asian BBQ, κόκκινο λάχανο, crispy onion και μπρόκολο.

Chicken Schnitzel Βowl
Τραγανά σνίτσελ κοτόπουλο με τηγανητό ρύζι ατμού, honey miso, πίκλα ραπανάκι και φρέσκο κρεμμύδι.

Ginger Chicken Chow Mein Noodles
Noodles με Wok sauce, ψητό κοτόπουλο, ginger, edamame, κόκκινο λάχανο, sesame oil, chili πιπεριά, ginger oil, φρέσκο κρεμμύδι, καρότο, soy sauce, αβγό βραστο και lemon zest.

Chicken and Shrimp Satay Noodles
Noodles με κάρυ και φυστικοβούτυρο, ψητό κοτόπουλο, γαρίδες, αρακά, καρότο, κόκκινο λάχανο, tandoori mayo, κρεμμύδι, ginger oil και toasted panko.

Shrimp Aguachile
Μαριναρισμένες γαρίδες με amazu ponzu, Αquachile, edamame, πίκλα ραπανάκι & κρεμμύδι, αγγούρι και lemon zest.

Συνδυάστε την εμπειρία σας με:

Τις Chef’s signature sauces
Beetroot ketchup, Pineapple Sriracha Mayo και Lemon Honey Miso. Τρεις σάλτσες με την υπογραφή του  Δημήτρη Κατριβέση.

Τα cocktails του La Pantera Negra  
Pisco Negroni, Bramble ή Pornstar. Με σπιρτάδα και  «χαρακτήρα», ιδανικά για το δικό σου «happy hour» με φίλους, συνάδελφους ή by yourself.

Κάνε κι εσύ join στο επαναστατικό “LPN” concept της Αθήνας!

La Pantera Negra
www.lapanteranegra.gr | IG: @lapanteranegra.gr
Διαθέσιμο μέσα από τις πλατφόρμες delivery – Efood, Wolt και Box.
*Το La Pantera Negra εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Αθήνα

***

Ο σεφ, Δημήτρης Κατριβέσης

Σπούδασε μαγειρικές τέχνες το 1996 στην Αθήνα. Η επιθυμία του να ανακαλύψει άλλες γεύσεις και συστατικά του κόσμου και να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο στυλ μαγειρικής χωρίς σύνορα, τον οδήγησαν να ταξιδέψει αρχικά στα Κανάρια Νησιά το 2003. Το 2005 προσχώρησε στην ομάδα του Ferran Adria, στο τριάστερο El Bulli, το τότε Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου. Το 2006 ταξίδεψε στο Παρίσι και σπούδασε στην σχολή Le Notre, όπου και πήρε τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής. Έπειτα επέστρεψε στην Τενερίφη και άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο Alkimia. Το 2007, άνοιξε το Siphon. Το 2010, μπήκε στην ομάδα του Albert Raurich στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin Dos Palillos στην Βαρκελώνη. Το 2012 ο Δημήτρης, αναζητώντας νέα συστατικά και γνώση πήγε στο Τόκυο στο τριάστερο εστιατόριο Ryugin, που κατείχε την 21η θέση στον κόσμο. Το 2013 μετακομίζει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει την έρευνά του πάνω στην κουζίνα Nikkei ανά τον κόσμο. Το 2014 ο σεφ παρουσιάζει την κουζίνα Nikkei στην Αθήνα και από το 2015 μέχρι σήμερα αναπτύσσει γαστρονομικές ιδέες σε όλο τον κόσμο με projects που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τουλούμ, στο Παρίσι και το Μόντε Κάρλο. Ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης σεφ δύο περουβιανών pop-up εστιατορίων, των La Pantera Negra και Mistura ενώ από το 2023, διατελεί ως Executive Chef του Mavro Restaurant στο 5* resort Kivotos Santorini,  σημείο αναφοράς των εγχώριων και διεθνών jet setters.

Exit mobile version