Το περιοδικό γαστρονομίας Ευζήν που εκδίδεται από το Πατρινόραμα και είναι διαθέσιμο σε όλα τα περίπτερα της χώρας, υποδέχεται τη 2η του έκδοση με μία πληθώρα συνταγών, συνεντεύξεων καθώς και ένα ειδικό αφιέρωμα σε πολιτιστικά δρώμενα με κορυφαίο όλων το Πατρινό Καρναβάλι.
Ξεναγηθείτε στην ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, μίας από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Ελλάδας που το όνομά της έγινε θεσμός, μίας κυψέλης χαράς, νέων ιδεών, αυθόρμητης έκφρασης και δημιουργικής διεξόδου για όλους αυτούς, που επιθυμούν να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες.
Η Σεφ και συγγραφέας του best seller Ρίζα μ’, Σόφη Ουργαντζίδου, καλωσορίζει τους αναγνώστες μυώντας τους στην ξεχωριστή όσο και γευστική κουλτούρα του Πόντου σε ένα αρμονικό ταίριασμα της παράδοσης και της εξέλιξης.
Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, αναφέρεται στην καταγωγή της, στα οφέλη της Ποντιακής κουζίνας, στη φιλοσοφία που πηγάζει μέσω αυτής ενώ μοιράζεται μαζί μας παραδοσιακές συνταγές υπό το πρίσμα μοντέρνων τεχνικών.
Ο Executive Chef Κωνσταντίνος Κωβαίος, βασικός συνεργάτης του πανελλαδικού περιοδικού ποικίλης ύλης Πατρινόραμα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη μιλά για την αγαπημένη του Ελληνική κουζίνα ενώ το άρθρο του για τη δημοφιλία του ούζου στη σύγχρονη γαστρονομία κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Ο Executive Chef του Ομίλου Καστελόριζο, Βασίλης Καφαλούκος, σε μία απολαυστική συνέντευξη ξετυλίγει πτυχές της προσωπικότητάς του και εκπλήσσει με τις μαγειρικές του ικανότητες. Θαυμάσιες γεύσεις συνοδεύουν μαεστρικά το εντυπωσιακό επαγγελματικό του υπόβαθρο.
Ο Μιχαήλ Ζάχαρης, Chef του εστιατορίου Omikron Meze, με έφεση στα ψάρια και τα θαλασσινά, προτείνει λαχταριστούς μεζέδες με μοντέρνο στήσιμο.
Λάτρης της Μεσογειακής κουζίνας, ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας, πλάι στον αξεπέραστο Σωτήρη Ευαγγέλου, Executive Chef στο Makedonia Palace και Salonica Restaurant, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τις δημιουργίες όσο και με το μοναδικό του ταλέντο στο Food Styling.
Ο Στράτος Ιωσηφέλλης, Consultant Chef του Greek Breakfast του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, ετοιμάζει συνταγές βασισμένες στο Ελληνικό πρωινό ενώ ο Private Chef, Νίκος Νεζερίτης, ξεδιπλώνει το μαγειρικό του ταλέντο συστήνοντας εναλλακτικές vegan επιλογές.
Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Acropolis και βραβευμένος ως «Σεφ της Χρονιάς για το 2021», Ιωάννης Μπρατσολιάς, ετοιμάζει αρωματικές συνταγές με θαλασσινά.
Ο Executive Chef του Ομίλου Σκλαβενίτη, Φραντζέσκος Σώζος, μεταφέροντας εμπειρίες ετών, δημιουργεί γλυκά με απαράμιλλο στυλ και φινέτσα.
Το Ευζήν ολοκληρώνει το πλήθος των θεματικών του ενοτήτων με εύκολες, γρήγορες αλλά και νόστιμες συνταγές αρτοποιίας από τον Παναγιώτη Τζίμα, Master Baker των Μύλων Κεπενού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Acropolis και βραβευμένος ως ο «Καλύτερος Αρτοποιός της Ευρώπης για το 2021».
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η αποκλειστική συνέντευξη του Barmanager, Πάνου Πάλλη, μέλους και πιστοποιημένου εκπαιδευτή της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος.
Με μία μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε αλυσίδες ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα και δημοφιλή bars της Μυκόνου, ο Πάνος μιλά μεταξύ άλλων για την ενδιαφέρουσα ιστορία καθώς και για τον γευστικό τρόπο ανάμιξης των ποτών.