18 Ιανουαρίου: Ένα σπέσιαλ σεμινάριο αφιερωμένο στο Γαλλικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Goût de France»
dina nikolaou
Το φεστιβάλ γαστρονομίας «Goût de France» είναι μια πρωτότυπη ιδέα γνωριμίας με τη γαλλική κουζίνα που πραγματοποιείται παράλληλα σε πολλές χώρες του κόσμου. Με την ευκαιρία αυτή αποφάσισα να αφιερώσω ένα σεμινάριο αποκλειστικά, στο διασημότερο γλύκισμα της Γαλλίας… Τα Μακαρόν. Μαζί μας ο διάσημος chefJean Marie Hoffmann, σεφ της γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο μοναδικός Pastry Chef Δημήτρης Χρονόπουλος και ο εξαιρετικός Pastry Arts Trainer, Νικόλας Νικολακόπουλος στην Le Monde, θα μας μάθουν πως να φτιάξουμε τα μακαρόν με σύμμαχο τις παγκοσμίως γνωστές σοκολάτες Valrhona.