Site icon Ντίνα Νικολάου

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

Με αφετηρία το Λεόντειο της Νεμέας ξεκινά η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Ράπτη. Εμπνευστής και ιδρυτής της ο Γεώργιος Ράπτης που πριν από 30 χρόνια δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία.
Σήμερα την σκυτάλη έχει πάρει η δεύτερη γενιά της οικογένειας, η Ελένη Ράπτη. Με μότο την «θηλυκή πλευρά της Νεμέας», η Ελένη, διατηρεί ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον συνδυασμό των κρασιών της Estate Raptis με τις φλογάτες φράουλες της άνοιξης. Μια πράσινη σαλάτα με φράουλες και πορτοκάλι, ένα σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας και απάκι, αλλά και, μια μεγαλειώδης Σαρλότ φράουλας θα είναι οι συνταγές που θα τα αναδείξουν.

 

     

 

Exit mobile version