Site icon Ντίνα Νικολάου

16 Μαΐου: BBQ νοστιμιές και Κρασιά Lafazanis

16 Μαΐου: BBQ νοστιμιές και Κρασιά Lafazanis

16 Μαΐου: BBQ νοστιμιές και Κρασιά Lafazanis

Η ιστορία της οινοποιίας Λαφαζάνη έχει τις ρίζες της 70 χρόνια πριν, το1946, όταν ο Βασίλειος Λαφαζάνης ξεκίνησε να φτιάχνει κρασί στην περιοχή του Πειραιά. Από τότε με πίστη στους καρπούς της ελληνικής αμπελουργίας, η οινοποιία Λαφαζάνη αναπτύσσει αρμονικά γηγενείς ποικιλίες σταφυλιού και παράγει οίνους υψηλής ποιότητας. Το 2016 αναλαμβάνει η τρίτη γενιά της οικογένειας, με την Αθηνά Λαφαζάνη στη διοίκηση του εμπορικού τμήματος και τον Βασίλη Λαφαζάνη ανερχόμενο αμπελουργό και οινολόγο. Η ιδέα μου να απολαύσουμε τα κρασιά Λαφαζάνη με νόστιμες bbq δημιουργίες του κρεατοτέχνη Αντώνη Καραμαλέγκου και σούπερ σάλτσες από τα χεράκια μου, νομίζω ότι θα είναι ένα σεμινάριο που θα απολαύσουν όσοι συμμετέχουν.

 

     

 

Exit mobile version