Μια βραδιά αφιερωμένη στον απόλυτο «Οδηγό Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας». ΗΛένα Ηγουμενάκη, ψυχή του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας θα μας «ξεναγήσει» στις σελίδες του, αλλά κυρίως, στις συνταγές του που θα απολαύσουμε όλοι μας. Ο Μανώλης Κασσάκης, νέας γενιάς αλλαντοποιός από την Κρήτη θα μας τρατάρει το εξαιρετικό απάκι του, το υπέροχο τυράκι Σταματογιώργης από την οικογένεια Παπαδάκη (Σμάρι Πεδιάδας), αλλά και ο Δημήτρης Νικολιδάκης, του Κρητικού Φούρνου, θα μας μιλήσει για το μοναδικό επτάζυμο κριτσίνι. Ταξίδι στην Κρήτη λοιπόν, μέσα από τη γεύση.