Site icon Ντίνα Νικολάου

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Αποκόβω τους κορμούς από τα κεφάλια με τα πλοκάμια. Αφαιρώ από τα κεφάλια τα μάτια και το σκληρό «στόμα» που βρίσκεται κάτω από τη βάση των πλοκαμιών. Από τους κορμούς τραβάω και αφαιρώ το διαφανές «κόκαλο» που τους διατρέχει κατά μήκος. Πλένω καλά πλοκάμια και κορμούς και τα στραγγίζω.

Exit mobile version