Ο Πρώτος γύρος του διαγωνισμού « MaziChef » για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019» που διοργανώνει η Πρεσβεία της Γαλλίας στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Goût de France – Good France 2019» συνεχίζεται. Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου διεξήχθη ο πρώτος γύρος Θεσσαλονίκης στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσενικίδης ο οποίος παρουσίασε ένα εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού συνεχίζεται :
– Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής ‘Ευγένιος Ντελακρουά’ στην Αθήνα.
– Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων.
Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:
Λάζαρος Πολίτης: φιναλίστ Πάτρας (αλμυρό Εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνη)
Κωνσταντίνος Τσενικίδης : φιναλίστ Θεσσαλονίκης (εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο)
Ραντεβού την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στον πρώτο γύρο Αθήνας
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό MaziChef στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα :
http://bit.ly/MaziChef