Site icon Ντίνα Νικολάου

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Πραγματικό γλέντι γεύσης το σεμινάριο της Τετάρτης (7/2) με θέμα τα αρνίσια και τα μοσχαρίσια κότσια. Δύο συνταγές υπερπαραγωγή που έκλεψαν τα αρώματα από την μοναδική, ελληνική μπύρα «Νήσος». Ο Αλέξανδρος Κουρής, ήταν εκεί, για να μας συστήσει τη νέα του μαύρη μπύρα με το πρωτότυπο όνομα «7 Μποφόρ». Μας μίλησε πως ξεκίνησε η μπύρας «Νήσος», όλα τα στάδια παραγωγής της αλλά και τη βράβευσή της σε μεγάλους, πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Ήταν ότι καλύτερο χρειαζόταν για να συνοδεύσουμε τα απίθανα κότσια αλλά και την δροσερή σαλάτα με πορτοκάλι. Η βραδιά έκλεισε γλυκά με μια αφράτη μους με μπανάνα, χαλβά και κόκκινα φρούτα.

Exit mobile version