destination taste!

ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

: 6-80
: 10 min
           
: 3 hr

Δροσερό και πανάλαφρο επιδόρπιο, ότι πρέπει για τις ζέστες του καλοκαιριού. Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε γεύση ζελέ σας αρέσει αν και το ζελέ φράουλα δείχνει πολύ εντυπωσιακό λόγω του χρώματός του.

Υλικά
  • 3 φλιτζ. τσαγιού, περίπου έτοιμος συσκευασμένος χυμός φράουλας (από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ)
  • 1 κουτί φρουί ζελέ με γεύση φράουλας
  • 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 2-3 κομμάτια μαστίχας, κοπανισμένα σε σκόνη
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Ετοιμάζω το ζελέ φράουλας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, αντικαθιστώντας το νερό με το χυμό φράουλας.
  • Βήμα 2 Γεμίζω τα ποτήρια που θα σερβίρω μέχρι τη μέση και τα βάζω στο ψυγείο δίνοντάς τους μια κλήση ώστε όταν παγώσουν να καλύπτουν το μισό ποτήρι. Αφήνω το ζελέ να παγώσει για 3 ώρες.
  • Βήμα 3 Βάζω στον κάδο του μίξερ το μασκαρπόνε και τη σκόνη μαστίχας και χτυπάω μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω λίγη λίγη τη σαντιγί ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, απαλή κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε ένα κορνέ με δαντελωτή μύτη.
  • Βήμα 4 Βγάζω τα παγωμένα ζελέ από το ψυγείο και απογεμίζω τα ποτήρια με την κρέμα μαστίχας.
  • Βήμα 5 Σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Δροσερό γλύκισμα που «κρύβει» 3 δυνατές γεύσεις. Σοκολατένιο κέικ, αφράτη κρέμα και ηδονικές φράουλες. Αν σας έχει περισσέψει κέικ το οποίο έχει μπαγιατέψει, είναι ευκαιρία να το «ανακυκλώσετε» δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΟΥ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙΟΥ

«Παίξτε» με τις γεύσεις και τα χρώματα των σταφυλιών επιλέγοντας τα πιο αγαπημένα σας!