destination taste!

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

: 4
: 5 min

Παραδοσιακό γλυκό το υποβρύχιο είναι το τέλειο καλοκαιρινό κέρασμα. Αν το συνοδέψετε με ένα πανεύκολο αναψυκτικό με γεύση τριαντάφυλλο θα σας ταξιδέψει…

Υλικά
  • 4 μεγάλες κουταλιές υποβρύχιο
  • 1 λίτρο ανθρακούχο νερό
  • 4 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Αδειάζω το ανθρακούχο νερό σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτω το σιρόπι τριαντάφυλλο. Ανακατεύω καλά.
  • Βήμα 2 Βάζω από μια μεγάλη κουταλιά υποβρύχιο σε κάθε ποτήρι και γεμίζω με το δροσερό αναψυκτικό.

Related Posts

ΚΕΪΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ

ΚΕΪΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ

Προτιμήστε τα μαύρα, βασιλικά σύκα που είναι πιο γλυκά. Τον Αύγουστο είναι στα φόρτε τους.

ΛΑΔΕΡΑ… ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

ΛΑΔΕΡΑ… ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

Ίσως να είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που έχει τέτοια κατηγορία συνταγών. Τα λαδερά φαγητά μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής και περιλαμβάνει εκατοντάδες συνταγές. Βασικό συστατικό… μα φυσικά το ελαιόλαδο, το οποίο κυριαρχεί στο μαγείρεμα, αλλά και τα λαχανικά που «παντρεύονται» για […]