Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Yoleni’s: Ενας πολυχώρος Eλληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας

Yoleni’s: Ενας πολυχώρος Eλληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας

Η Yoleni’s, -το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων- συνεχίζει την ανάπτυξή της με δημιουργία δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκινώντας στις αρχές του Σεπτέμβρη, με πρότυπο πολυχώρο της Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s flagship concept store’, στην οδό Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι, σε κτήριο 7 ορόφων, συνολικά 2.500 τμ, αλλά και με άνοιγμα σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν έχει παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πρώτο σταθμό τις Η.Π.Α.
Πρόκειται για ολοκληρωμένο πολυχώρο όπου θα μπορεί κάποιος να ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία με ελληνικά προιόντα υψηλών προδιαγραφών σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, που θα θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960.
Στον πολυχώρο αυτό, η Yoleni’s, θέλοντας να προσφέρει στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη γκάμα ελληνικών παραδοσιακών προιόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά και καταξιωμένα brand στο χώρο των τροφίμων, όπως η ‘Φάρμα Μπράλου’, η ‘Eurocatering Α.Ε.’, η αλλαντοποιία ‘Sary’, τα γαλακτομικά ‘Ρούμελη’, οι καφέδες ‘Δρακούλη’, η ‘La Mia Stevia’, οι μαρμελάδες ‘Citrus’, η μπύρα ‘Νήσος’, τα αναψυκτικά ‘ΕΨΑ’ και ο Εκπαιδευτικός Ομιλος ‘Πόλκα – Φροέλεν’ στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.
Yoleni's-aΠιο αναλυτικά, στο -1 επίπεδο, θα δημιουργηθεί παντωπολείο 2.000 ελληνικών προϊόντων με κοπή αλλαντικών και τυριών, αλλά και γωνιά με ολόφρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στο ισόγειο, χώρος ελαφράς εστίασης, που θα προσφέρει την περίφημη Θρακιώτικη πίτα μας -η οποία θα παρασκευάζεται μπροστά στον πελάτη σε μόλις 4 λεπτά), φρεσκοψημένο τσουρέκι κάθε 30 λεπτά, φρέσκιες σαλάτες, εποχιακές σούπες, γιαούρτι πλαισιωμένο με γλυκές και αρμυρές λιχουδιές, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφέ και αναψυκτικά και κελάρι με 230 επιλεγμένες ετικέτες Ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες Ελληνικής μικροζυθοποιίας. Στον 1ο όροφο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων σε συνεργασία με την πολύ γνωστή Φάρμα Μπράλου, όπου ο πελάτης θα μπορεί να γεύεται επιτότου κρέατα ειδικής και μη κοπής. Στον 2ο όροφο, εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών-παιδότοπο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Ομιλο ‘Πόλκα – Φροέλεν’, που δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης. Στον 3ο όροφο, ειδικό χώρο όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με γνωστούς σεφ. Στον 4ο όροφο, πολυμορφικό χώρο εκδηλώσεων, με οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις με έμφαση σε εκείνες των παραγωγών και συνεργατών της Yoleni’s. Τέλος θα διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που θα γνωρίζει την ιστορία των ελληνικών γεύσεων και προϊόντων, που θα προσφέρονται στο κατάστημα.
Yoleni's-cΟ πολυχώρος, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του οποίου ανέλαβε η ‘Gruppo Decorativo’, θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το ελληνικό κοινό αλλά και τους τουρίστες στις αρχές του Σεπτέμβρη, σε λειτουργία 7 ημέρες την εβδομάδα και θα μπορεί να εξυπηρετεί όλη την Αθήνα σε καθημερινή βάση, μέσω υπηρεσίας delivery. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου.
Η Yoleni’s παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα κατάφερε και συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, ενισχύοντας την Ελληνική οικονομία. Με τη λειτουργία του πρώτυπου αυτού πολυχώρου γαστρονομίας, τετραπλασιάζει τις θέσεις εργασίας της εταιρείας, φέρνει κοντά 180 παραγωγούς από όλη τη χώρα, στηρίζοντας αυτούς και τις 2.300 οικογένειές τους, ενώ την ίδια στιγμή φιλοδοξεί να αποτελέσει το εγχείρημα αυτό πόλο έλξης τουριστών ώστε το ελληνικό προϊόν και η φήμη της Ελληνικής φιλοξενίας να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες για την Yolenis:
Το
www.yolenis.com είναι το πρωτοπόρο Ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen με 2000 αυθεντικά προϊόντα τοπικού χαρακτήρα περισσοτέρων απο 180 μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεκίνησε το 2013 με προσήλωση στη προώθηση των προϊόντων της Ελληνικής γής, αναδεικνύοντας διεθνώς το γαστρονομικό πλούτο μας. Τα ιδιαίτερα αυτά προιόντα απολαμβάνουν ήδη καταναλωτές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση και από το φθινόπωρο του 2015 στις ΗΠΑ, μέσα σε 16 έως 36 ώρες απο την παραγγελία! Οι δράσεις της Yoleni’s επεκτείνονται στην παροχή υπηρεσιών εταιρικού δώρου, με ευρύ δίκτυο πελατών, και στην κάλυψη εξαγωγικών projects, υποστηρίζοντας με προϊόντα και τεχνογνωσία συνεργάτες σε όλον τον κόσμο. Τα επόμενα μεθοδικά βήματα ανάπτυξης αφορούν επέκταση μέσω σημείων λιανικής, ξεκινώντας σύντομα με πρότυπο χώρο της Ελληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και άνοιγμα σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν εχει παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης, όπως οι Η.Π.Α.
Στην αναγνωρισιμότητα και την ανάπτυξη της Yoleni’s σημαντικό ρόλο είχε το Ελληνικό βραβείο επιχειρηματικότητας,
http://www.hellenicaward.com/en/, που έλαβε τον Ιούνιο του 2015 η εταιρεία, προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων αγορών για συνεργασία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης. Το «Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας» που στόχο έχει την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα, στηρίζει τις βραβευμένες επιχειρήσεις και τους παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση.


Related Posts

Κρασιά Λαφαζάνη… μια νέα γενιά έτοιμη να μας εκπλήξει!

Κρασιά Λαφαζάνη… μια νέα γενιά έτοιμη να μας εκπλήξει!

Μια τόσο διαφορετική βραδιά ζήσαμε στο Yolenis στις 16 Μαΐου. Η καλεσμένη μου ; Η εντυπωσιακή Αθηνά Λαφαζάνη, κόρη του Σπύρου Λαφαζάνη, που παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, μας εξέπληξε ευχάριστα! Μπορεί να ασχολείται με το εμπορικό τμήμα, όμως εκείνη και ο αδερφός της […]

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ!

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ!

Όσοι ήταν μαζί μου στο cooking diner στο Yolenis την Τετάρτη, μπόρεσαν να ταξιδέψουν, τουλάχιστον γευστικά, σε ένα από τα αγαπημένα νησιά της Ελλάδας: τη Σάμο! Η μαγειρική έχει αυτή τη μαγεία, στο να σε ταξιδεύει ευχάριστα και να σου ξυπνάει όλες τις αισθήσεις σου. […]Subscribe