Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Veniero: Το all day bar-restaurant του Κεφαλαρίου

Veniero: Το all day bar-restaurant του Κεφαλαρίου

Το Veniero είναι η νέα all day πρόταση που ξεχωρίζει στην πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά. Ένα meeting point για όλες τις ώρες τις ημέρας με θέα στο πιο όμορφο και ζωντανό μέρος της Κηφισιάς.
Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, η απόλαυση ξεκινά από το πρωί μέσα από ποιοτικούς καφέδες και χυμούς, πλούσιο πρωινό με ομελέτες και pancakes.
Ολόφρεσκες μπαγκέτες και snack αποτελούν την καλύτερη πρόταση για ελαφριά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, που συμπληρώνονται από χειροποίητες πεντανόστιμες πίτσες, φρέσκιες σαλάτες και extra large burger.
H γευστική απογείωση έρχεται με μια σειρά από κυρίως πιάτα, από εξαιρετικής ποιότητας κρέατα και θαλασσινά που επιμελείται ο σεφ Στέλιος Μπαξεβάνης.
Το μενού συμπληρώνει μια λίστα από μερικές από τις πιο ξεχωριστές ετικέτες ελλήνων παραγωγών, προσεκτικά επιλεγμένες για να συμπληρώσουν με τον ιδανικό τρόπο την γευστική εμπειρία.
Η μπάρα του Veniero στέκει εξίσου ψηλά, προτείνοντας μια σειρά από φανταστικά signature cocktails που το αναδεικνύουν σε ένα από τα πιο δυνατά bars των βορείων προαστίων.
Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα πρώτα live events με γνωστούς μουσικούς και συγκροτήματα, που θα δώσουν ένα ακόμα πιο ζωντανό τόνο σε ένα από τα πιο ξεχωριστά all day bar-restaurant της Αθήνας.

Veniero: Θ. Δηληγιάννη 56, Κηφισιά
Τηλ. 210 2723110
Facebook
www.veniero.gr


Related Posts

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

Η λευκή σοκολάτα είναι για μένα μια νόστιμη σοκολάτα. Είναι ιδιαίτερη και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Έχει μια πιο γλυκιά και κρεμώδη γεύση από την παραδοσιακή σοκολάτα. Προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestle της Ελβετίας. Η ιστορία λέει πως στη δεκαετία του 1930, η […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe