προορισμός…γεύση!

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την ψυχική γυναικεία κακοποίηση με  τίτλο «Μετά το σκοτάδι… ΦΩΣ!» Ε.Λ.Α Ελπίδα – Λύτρωση – Αγάπη και Επιλογή – Λύση – Απελευθέρωση από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας INTERNATIONAL ACTION ART με σκοπό την ενημέρωση, πληροφόρηση και εγρήγορση του πληθυσμού για το φαινόμενο της ψυχικής κακοποίησης. Στο συνέδριο το οποίο παρουσίασε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου έδωσαν το παρόν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από το χώρο της ψυχικής υγείας και της δημοσιογραφίας.
Η Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας (ΨΥΧ.Υ.) του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των συνανθρώπων μας για ψυχική υγεία, πρόοδο και ευήμερη ζωή συνεχίζει τις πολύτιμες δράσεις της τονώνοντας το ηθικό και την ψυχολογία των συνανθρώπων μας, ώστε ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί ως σύνολο να ευημερούμε, να προοδεύουμε, να ευτυχούμε διασφαλίζοντας το πολυτιμότερο αγαθό.. την καθολική ΥΓΕΙΑ! 
Το όραμα της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για αυτή την χρονιά του ακαδημαϊκού έτους 2019 – 2020, τιτλοφορείται από μια φράση του Βασιλιά Φίλιππου Β΄ της Μακεδονίας : «Μέμνησο ότι Άνθρωπος εί». (Να θυμάσαι ότι είσαι Άνθρωπος).

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Απάντηση