προορισμός…γεύση!

Jacob jan Boerma (3 Star Michelin Chef)
ΤΡΙΤΗ 27 Οκτωβρίου 2020

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες του  διάστερου Alex Dilling από το  λονδρέζικο “Greenhouse Restaurant” και του επίσης διάστερου Pieter Riedijk  από το “K2 –Altitude” στο αλπικό Courchevel της Γαλλίας, το The Zillers Roof Garden συνεχίζει τις προσκλήσεις σε βραβευμένους διάσημους σεφ με τον Jacob jan Boerma του περίφημου “The White Room” στο Άμστερνταμ.
Όπως και στις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις, ο Ολλανδός chef βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin, θα συνδημιουργήσει με τον Παύλο Κυριάκη του The Zillers Roof Garden πρωτοεμφανιζόμενα πιάτα, για ένα μόνον βράδυ, ειδικά για το ελληνικό κοινό.
Με κλασικές μαγειρικές βάσεις και επιρροές από την ασιατική και σκανδιναβική κουζίνα ο Boerma παρουσιάζει κοσμοπολίτικα  δημιουργικά πιάτα απίστευτης γευστικότητας. Θεωρείται ένας τελειομανής καλλιτέχνης της κουζίνας που όπως λέει ο ίδιος βασίζει την επιτυχία του στην ποιότητα των Α ΄ υλών που χρησιμοποιεί.
Οι εκδηλώσεις  “4 hands” είναι μια προσφορά του The Zillers Roof Garden στους Έλληνες φίλους του καλού φαγητού που επιθυμούν να γνωρίζουν άμεσα και προσιτά τη δουλειά  των επιδραστικών chefs της παγκόσμιας γαστρονομίας και ταυτόχρονα αποτελεί μια συμβολή προς την κατεύθυνση του συντονισμού της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας με την αντίστοιχη  σύγχρονη διεθνή γαστρονομική σκηνή
Κρατήσεις και πληροφορίες: 210-3222277 & 210-3222278

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση