προορισμός…γεύση!

Μια μοναδική βραδιά ετοίμασε το αγαπημένο μας κανάλι το Foxlife. Ένα μεγάλο κανάλι που ξεκίνησε το 2004 στη Ιταλία και κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό σε πάνω από 35 χώρες μπαίνοντας σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια σπίτια σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ιταλία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Λατινική Αμερική, η Πολωνία, η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Μάλτα και η Κύπρος. Οι πιο διάσημες και πολυβραβευμένες ξένες σειρές παίζουν σε πρώτη προβολή, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα…μόνο στο Foxlife.
Έτσι όπως και στις ταινίες , το dinanikolaou.gr ήταν εκεί να φτιάξει τη δική του ιστορία γιατί ξέρετε πως πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη, γεμάτη δυνατές συγκινήσεις. Αυτό ζήσαμε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Εκεί μας περιμένανε έξι ξεχωριστοί άνθρωποι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Κατερίνα Γιατζόγλου, ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, η ψυχολόγος Λίλυ Πέππου και ο γλύπτης Νίκος Φλώρος, αποκάλυψαν να μας πούνε τη δικιά τους ιστορία , το δικό τους σενάριο προκαλώντας συγκίνηση και ίσως για πολλούς ταυτισμό.
Σε ένα διαφορετικό σκηνικό τόσο προσεγμένο και μαγικό , ο κάθε ένας έλεγε τη δικιά του ιστορία , το δικό του πόνο , τη δικιά του αγονία… να ξέρετε πως η πηγή έμπνευσης ήταν από τις μοναδικές σειρές του καναλιού ( This is Us , Grey’s Anatomy , Modern Family , Scandal Station 19 , For The People και το How to Get Away with Murder).
Δεν έλλειπε τίποτα από αυτή τη λαμπερή βραδιά , ένα ιδιαίτερο concept με διαφορετικούς πρωταγωνιστές που με αυτό το τρόπο καταλαβαίνεις πως για να φτάσεις στη δόξα και να παραμείνεις εκεί , θέλει πολύ δουλεία , υπομονή , πάθος , λάθη αλλά και πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνεις.
Ακολούθησε μετά ένα cocktail party στο rooftop του ιδρύματος με καλοκαιρινή διάθεση και μουσική από τον Best 92,6, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ίδιους , συζητώντας για τις ιστορία τους ,τα άγχη και το πως καταφέρανε να φτιάξουν το δικό τους σενάριο !

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Απάντηση